breda weekend guide

Nog één weekje wachten, en dan barst de carnavalsgekte los! Voordat het zo ver is, laten wij jou graag kennismaken met andere leuke activiteiten in Breda die aankomend weekend plaats zullen vinden. Naast het prachtige Mastbos en de tientallen winkels die Breda te bieden heeft, wijzen we jou ook graag op de overnachtingsmogelijkheden. Een weekend in deze gezellige stad, wie wil dat nou niet?

Pop-up restaurant Ravanelle – vrijdag 17 februari

Hou jij ook zo van heerlijk eten en ben jij ook zo weg van streetfood en fingerfood? Bezoek dan het pop-up restaurant Ravanelle in het Indoor Skatepark PIER 15 op vrijdag 17 februari van 18:00 uur tot 23:00 uur. Voor €40,- kun je genieten van een mooi samengesteld 8-gangen menu. Graag reserveren door op deze link te klikken. Let wel op: door de tafelindeling in PIER 15 is het mogelijk dat je bij andere gasten aan tafel wordt geplaatst.

PIER 15 Indoor Skatepark, Breda

Rolstoelcarnaval – zaterdag 18 februari

Op zaterdag 18 februari tussen 13:00 en 17:00 organiseren diverse carnavalskappelen het 39e carnavalsfeest speciaal voor iedereen met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, hun begeleiders en kinderen. Dit heuse carnavalsfeest wordt georganiseerd in Gemeenschapshuis de Koe en is geheel gratis te bezoeken.

Gemeenschapshuis de Koe, Breda

Bonte Seniorenmiddag in Giegeldonk – zondag 19 februari

In het Woonzorgcentrum Heksenwiel wordt zondag 19 februari een Bonte Seniorenmiddag georganiseerd. Er wordt cabaret opgevoerd met hoogtepunten van de Bonte Bimde Avond. De Raad van Elf serveert koffie met vlaai. Deze activiteit start om 13:00 uur en kost €2,-.

Voor iedereen is er wel wat leuks te beleven dit weekend in deze gezellige stad!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *