Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Foodtruckfestival Eeterij op Wielen – Vrijdag 15/4

Vanaf vrijdag 15 april vindt het Foodtruckfestival Eeterij op Wielen plaats op het Schoolakkerplein in ’t Ginneken in Breda! Eeterij op Wielen is een festival dat drie dagen duurt en draait om lekker eten,drinken en gezelligheid. Het Schoolakkerplein wordt van 15 tot en met 17 april omgetoverd tot het grootste openlucht restaurant van Breda. Naast lekker eten en drinken kun je ook genieten van swingende muziek. Op het Schoolakkerplein staat een DJ Booth waar dagelijks verschillende DJ’s optreden. Tijdens Eeterij op Wielen in Breda komen er meer dan 40 foodtrucks naar ‘t Ginneken. Vrijdag begint het festival om 17:00 uur en duurt tot 23:00 uur en de entree is gratis. Dit betekent dus veel en vooral lekker eten dit weekend!

Charl Delemarre in de Mezz – Vrijdag 15/4

De zanger, songwriter en wereldreiziger Charl Delemarre treedt deze vrijdagavond op in de Mezz in Breda! Hij reisde vier jaar geleden per motor van Zuid-India naar de Himalaya’s en leerde zichzelf daar gitaar spelen. Hij besloot om in het Nederlands te gaan zingen en zijn muziek is beïnvloed door klassiekers. Zijn muziek is recht uit het hart en spreekt mensen aan. Je kunt vanaf 20:30 uur genieten van de fijne muziek van Charl Delemarre in de Mezz aan de Keizerstraat 101 in Breda. Kaartjes voor het optreden zijn enkel €7,50 per stuk.

De Wow! Dinershow – Zaterdag 16/4

Laat je zaterdagavond weer verbazen door een geweldige dinershow van de Avenue! De“WOW!”dinershow is een spektakel waarin Joe Pequerrucho, meester in de wereld van illusie en misleiding, je laat verbazen en verrassen door verschillende interactieve acts en mysterieuze zaken. De cast bestaat daarnaast uit sterren als Jos Ansems en de Lily die prachtige live vertolkingen van muziek uit het heden en het verleden brengen. De Wow! Dinershow begint om 19:30 uur bij theaterdinersalon de Avenue aan de Waterstraat 5 in Breda. Kaartjes voor deze spectaculaire dinershow zijn hier te bestellen. Bekijk hier andere gezellige avondjes uit voor nog meer plezier en entertainment!

Sieradenbeurs 2016 – Zaterdag 16/4

De Sieradenbeurs 2016 vindt op zaterdag 16 april plaats in Bress Sportcenter aan de Nieuwe Inslag 99 in Breda. Laat je op deze Sieradenbeurs verrassen door het enorme aanbod aan sieraden. Er zijn onder andere handgemaakte en unieke kettingen, armbanden,oorbellen en andere sieraden uit diverse (internationale) culturen. Natuurlijk kun je ook zelf een uniek sieraad laten maken of zelfs helemaal zelf ontwerpen en maken. Op deze gezellige beurs vind je namelijk allerlei soorten kralen en materialen en je kunt zelfs kosteloos een workshop volgen. De entree van de beurs is €5,00 per persoon en kinderen tot en met 11 jaar mogen gratis naar binnen. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van sieraden!

Mama Fair – Zondag 17/4

Zondag 17 april is het zover! De Mama Fair vindt dan weer plaats in Breda. Van 10.30 uur tot 16.00 uur kun je in het Gemeenschapshuis Vianden aan de Viandenlaan 3-5 snuffelen tussen de mama- en babyspulletjes! De entree van deze beurs is volledig gratis! De Mama Fair is een echte ‘feelgood’ markt waar kleine (web)shopeigenaren hun producten presenteren. Op de Mama Fair vind je de meest unieke, bijzondere en trendy producten. De Mama Fair is trouwens niet alleen geschikt voor vrouwen die in verwachting zijn, maar ook voor moeders met grotere kinderen!

Kom jij dit weekend ook gezellig langs in Breda? Bekijk hier alle activiteiten in Breda en omgeving en laat je verrassen!

Fijn weekend in regio Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *