Stripfestival 2016

Met heerlijke herfst temperaturen in het vooruitzicht, kun je natuurlijk niet binnen blijven dit weekend! Wat is er te doen in Breda? Bekijk de Breda Weekend Guide voor de leukste evenementen die dit weekend plaats vinden. Er gelijk een nachtje weg aan vast plakken? In Breda vind je gemakkelijk een sfeervol hotel of gezellige Bed & Breakfast.

Breda Weekend Guide – 14, 15 en 16 oktober

Kermis Breda – vrijdag 14 oktober, zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober

Breda is alweer druk in de weer op het Chasséveld deze week, want dit weekend gaat de najaarskermis open! Voor nu is het nog stil op de grote parkeerplaats en zijn alle kermisluikjes nog dicht, maar vanaf vrijdag 14 oktober barst de gezelligheid weer los.

Het gehele weekend is hier voor jong en oud van alles te beleven. Van plastic eendjes vangen tot rond racen in de bots auto’s, met meer dan 50 attracties is er voor ieder wat leuks te doen. De weersvoorspellingen van dit weekend zijn ook zeker in ons voordeel.

De najaarskermis start vrijdag 14 oktober en zal zijn attracties laten draaien tot en met 23 oktober.

Chasséveld, Breda

Stripfestival Breda – zaterdag 15 oktober en zondag 16 oktober

Verder transformeert Breda zich op 15 en 16 oktober naar een heuse Stripstad! Striptekenaars van nationale en internationale afkomst zijn dit weekend in de stad te vinden op Europa’s grootste Stripfestival. Enkele bekende namen die op zullen komen dagen zijn Ricardo Federici en Simon van Liemt. Een nieuw onderdeel van dit festival zal het NK striptekenen zijn, dat plaats zal vinden op zaterdag.stripfestival

Dit evenement vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 10:00 uur tot 18:00 en op zondag van 10:00 uur tot 17:00 uur. De kosten zijn €7,50 voor volwassenen en kinderen tot en met 16 jaar mogen gratis komen genieten van het stripfestival. Kaarten zijn te koop via http://www.stripfestivalbreda.nl/.

Chassé Theater, Breda

Nolens Food Festival – zondag 16 oktober

Naast alle suikerspinnen en oliebollen die verkrijgbaar zijn op de kermis dit weekend, biedt het Nolens Food Festival alternatief. Hier vind je verschillende kraampjes met eten, drinken en andere producten. Ook zijn er lokale artiesten die een gezellige sfeer zullen creëren met verschillende soorten muziek. Geniet hier tijdens deze zonnige dag van een heerlijk hapje en drankje.

Dit festival is te vinden op Mgr. Nolensplein in de wijk Heuvel en vindt plaats op zaterdag 15 oktober van 14:00 uur tot 22:00 uur en is gratis te bezoeken.

Mgr. Nolensplein, Breda

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *