TOU001-03-Website-Banners_HAVENS

Heb jij al plannen aankomend weekend? In Breda en omgeving is er weer van alles te beleven. Wij hebben de leukste activiteiten op een rijtje gezet voor een compleet weekend in het gezellige Breda! Ben je nog op zoek naar een verblijf? Bekijk dan snel ons aanbod!

Bumperkluiven 2017 – weekend

Foodtruckfestivals zijn hot and happening deze zomer en Breda doet hier maar al te graag aan mee. Vanaf vandaag t/m zondag zal Bumperkluiven zijn foodtrucks en barretjes open stellen voor de levensgenieters! Voor de kids is er entertainment en theater terwijl de ouders kunnen smullen van al het lekkers. Hou onze Breda Weekend Guides in de gaten voor aankomende foodtruckfestivals.

Witte de Withweg, Breda (gehele weekend gratis te bezoeken)

Gilde de Baronie: stadswandeling – zaterdag 15 juli

Ontdek de mooiste plekjes van Breda tijdens de stadswandeling onder leiding van een gids. Tijdens deze tocht wandel je langs de Grote Kerk, de Nieuwe Veste en meerdere bezienswaardigheden. Op zaterdag 15 juli, 14:00 begint de stadswandeling en zal starten bij de Grote Kerk. Kosten: €3,50 en €1,75 voor kinderen.

Grote Kerk, Breda

Zomers POBHert: Damé – zaterdag 15 juli

Kom zaterdag 15 juli naar Café ’t Hijgend Hert voor een nieuwe POBHert: Damé. Deze zomer kun je weer genieten van gezellige avonden in dit muzikale café. Vanaf 22:00 uur kun je gratis van deze indierockband.

’t Hijgend Hert, Breda

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *