Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Komend weekend staat er genoeg leuks het programma. Welk evenement ga jij bijwonen?

Theaterdinnershow From Paris to Vegas – Vrijdag 13/11

Ook deze vrijdag staat er weer een geweldige show op je te wachten bij Theaterdinersalon De Avenue in Breda, namelijk de populaire show From Paris to Vegas. Deze dynamische show is geïnspireerd op de beroemde Parijse nachtclub ‘Moulin Rouge’ en de nightclubshows in Las Vegas. From Paris to Vegas neemt je mee in de betoverende wereld van showbusiness met schitterende kostuums, live muziek, dans en komedie. Om je een idee te geven van de show vrijdagavond; denk aan danseressen die voor een prachtige Can-can zorgen, gastoptredens van Edith Piaf en ‘special guest’ Elvis Presley. Mis het niet en kom ook genieten van de show!

Reserveer je tickets eenvoudig online via Booking Brabant.

Theaterspektakel Breda on Tour – 13, 14, 15 november

Breda on Tour is een theaterspektakel wat zich komend weekend afspeelt in Podium Bloos. Het verhaal achter de show speelt zich af in 1964, 150 jaar nadat Napoleon tijdens zijn vlucht uit Breda een aantal kunstwerken meegenomen heeft. In het welbekende speciaalbier café de Beyerd vergaderen een aantal Bredase elite over een ontvangen brief uit het Louvre in Parijs. De diefstal zal goedgemaakt moeten worden, daarom komt het aanbod vanuit Parijs om een zaal ter beschikking te stellen om de Bredase kunstwerken ten toon te stellen. Wel wordt er benadrukt dat verzekering van de werken voor eigen risico is. Die kans laten zij niet voorbij gaan, dus worden er twee bekende Bredase schilderijen naar het Louvre gebracht. Één daarvan blijkt wel een heel bijzonder exemplaar, daar willen de Fransen helemaal geen afstand van doen! Het schilderij wordt wéér gestolen! Dan blijkt op mysterieuze wijze ook nog eens al het bier in Breda te zijn verdwenen. Al de kroegen staan droog! Of dat allemaal goed komt? Kom naar het theaterspektakel en ervaar het zelf! Tickets koop je via kaartverkoop@bredaontour.nl

Sinterklaas intocht Breda – Zaterdag 14/11

Hij komt, hij komt, de lieve goede Sint! Alle kinderen van Breda de sinterklaasliedjes weer aan het oefenen? Aanstaande zaterdag mogen zij ze weer heel hard zingen als de Sint met zijn trouwe viervoeter en pieten vriendjes Breda binnenvaart! Vanaf 13:30 staat de binnenstad in het teken van de goedheilig man en zullen er diverse Pieterbands en bekende gezichten zoals Ernst, Bobbie en de Rest komend optreden! Kom jij de Sint ook welkom heten in ons mooi Breda? Zorg dan dat je hem om 13:30 op komt wachten bij de Haven in het centrum van de stad!

Filmnacht + filmontbijt Chassé – 14, 15 november

Het Chassé Theater in Breda viert op 14 en 15 november haar 20-jarig verjaardagsweekend met een filmnacht en filmontbijt. Eerder al trakteerde het Chassé bezoekers op een comedy weekend waar zelfs gelogeerd kon worden op het toneel van het theater. Tijdens de filmnacht op 14 november worden er naast de film ook andere activiteiten georganiseerd, waaronder muziek, yoga en een expositie van filmposter-kunstwerken. Verder zal er deze dag een theaterveiling georganiseerd worden waar liefhebbers kunnen bieden op een voorstelling thuis van een artiest naar keuze (de artiesten zullen tijdens dit weekend bekend gemaakt worden).

Het weekend wordt op zondag afgesloten met een verrassend leuk cadeau voor alle bezoekers, namelijk gratis entree tot het theater waar een bijzondere voorstelling “From Broadway to Breda” zal plaatsvinden. Tijdens deze voorstelling zullen de grootste musicalsterren van ons land bekende musicalsongs ten gehore zullen brengen.

Iedereen is van harte welkom op het feestweekend van het Chassé Theater. Het verjaardagsfeest op zondag 15 november is gratis te bezoeken. Voor het filmconcert en de filmnacht op zaterdag, het filmontbijt en de jubileumvoorstelling From Broadway to Breda op zondag wordt een kleine, feestelijke toegangsprijs gevraagd. Bestel tickets via www.chasse.nl/verjaardagsweekend.

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Breda en omgeving?

Op bookingbrabant.nl bepaal je zelf hoe dit weekend er voor jou uit zal zien!

Bekijk hier welke activiteiten je via Bookingbrabant.nl kunt reserveren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *