Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Mala Vita in de Mezz – Vrijdag 1/4

Vrijdagavond 1 april staat Mala Vita in Poppodium Mezz. Mala Vita is een Nederlandse band met een unieke en internationale sound. Zij combineren allerlei soorten genres, waaronder Zuid- en Oost-Europese folk en Latijns-Amerikaanse muziek. Zodra Mala Vita begint te spelen, kun je bijna niet stil staan door de Upbeat tempo’s en Spaanse gitaren! Het optreden begint om 20:30 uur en kaartjes kosten €14,50. Bekijk hier onze andere gezellige avondjes uit voor nog meer plezier!

Vivencia dinershow – Vrijdag – 1/4

Deze vrijdagavond kun je weer volop genieten van een viergangendiner tijdens de Vivencia dinershow bij De Avenue in Breda! Deze avond staat garant voor glamour en glitter met tijdens de opening van de dinershow een ode aan de Moulin Rouge in Parijs. Tijdens de show zullen er meer dan 150 outfits voorbij komen.Daarnaast passeren de grootste hits van de aller grootste artiesten en verschillende musical klassiekers de revenue tijdens deze spectaculaire dinershow.Denk hierbij aan hits van Elvis Presley,Tina Turner en echte feestnummers zoals de Macarena en de Ketchup Song! Genoeg hits om je een hele avond te vermaken! De dinershow vindt plaats bij Theaterdinersalon De Avenue aan de Waterstraat 5. De show begint om 19.30 uur en je kunt hier je kaartjes voor de Vivencia Dinershow bestellen!

Dans Workshop: Dans je Licht – Zaterdag 2/4

De Dans Workshop Dans je Licht bij Copacabana duurt twee uur en draait om het thuis komen in jezelf. Het gaat men name om het aanwezig zijn in het Hier & Nu. Door middel van ademtechnieken en dans wil Claudia dit waarmaken. Voor meer informatie en aanmeldingen kun je mailen naar Dans je Licht. De workshop duurt van 20:00 – 22:00 uur en kost €15,00 per avond. Deze Dans je Licht workshop vindt plaats bij Copacabana: Salon voor de levenskunsten aan de Overakkerstraat 190 in Breda.

4e Pianofestival – Zondag 3/4

Zondag vindt het Pianofestival Breda weer plaats in de aula/theaterzaal van het Stedelijk Gymnasium in Breda! Het thema van het inmiddels vierde pianofestival is ‘Jonge mensen op weg naar goud’. Het Pianofestival is een jaarlijks terugkerend evenement met prachtige pianomuziek. Dit jaar haakt het Pianofestival in op de Olympische Spelen in Brazilië met Spaanse en Braziliaanse muziek! Dit jaar kun je genieten van een aantal jonge duo’s voordat het concert van professionele pianisten plaatsvindt. De middag begint om 14.30 uur met een kort muziekverhaal verzorgd door MuziekSalonSpronk. Ook is er een kleine workshop Samba en Bossa Nova ritmen. Er staan verschillende informatiestandjes en na afloop van het concert zijn er hapjes en drankjes in Braziliaanse stijl. De toegang is gratis en het Pianofestival begint om 14:00 uur in de Aula van het Stedelijk Gymnasium aan de Nassausingel 7 in Breda..

Natuurwandeling Krabbebossen – Zondag 3/4

Natuurliefhebbers kunnen dit weekend weer genieten van een georganiseerde wandeling. De wandeling gaat door de prachtige Krabbebossen en duurt ongeveer twee uur. Deza natuurwandeling wordt begeleid door gids van IVN Mark & Donge. Deelname is gratis en de wandeling begint om 14:00 uur bij de School De Koperakker aan de Montenslaan 2 in Breda. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om op eigen houtje een mooie wandeling te maken dit weekend!

Kom jij dit weekend gezellig langs in Breda? Bekijk hier alle activiteiten in Breda en omgeving!

Fijn weekend in regio Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *