Breda Weekend Guide

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Amber Gomma in de Mezz – Vrijdag 12/2

Vrijdag 12 februari treedt de Haarlemse soulzangeres Amber Gomaa op in de Mezz in Breda! Amber is een zangeres in hart en nieren met een prachtige stem! Afgelopen zomer verscheen maakte zij haar debuut met de Plaat EP Sun Gazing. Daarnaast heeft ze met haar single Girlfriend de titel Serious Talent van 3FM gekregen. Geniet vrijdagavond van relaxte pop of soul met elektronische elementen! De zaal is open vanaf 20.30 en de toegang is gratis.

Fantastisch Kinderfilm Festival – Zaterdag 13/2

Het Fantastisch Kinderfilm Festival vindt dit weekend plaats van donderdag 11 februari t/m zaterdag 13 februari in Chassé Cinema. Het festival is bedoeld om jonge kinderen tot 9 jaar te inspireren om met hun verbeelding te laten spelen en deze te delen. Tijdens het filmfestival worden er bijzondere films afgespeeld met dit jaar reizen als thema. De films nemen je mee naar bijzondere plekken.

Tijdens het Fantastisch Kinderfilm Festival worden er korte films gedraaid voor kinderen vanaf twee jaar, avontuurlijke reisfilms voor kleuters en spannende lange films voor oudere kinderen. Er is nog meer: kinderen die naar de film gaan, mogen namelijk komen spelen in de Speeltuin van de Verbeelding.

Haagse Beemden Winter Trimloop – Zondag 14/ 2

De Winter Trimloop gaat op zondag 14 februari weer van start! Deze loop kent geen wedstrijdelement, maar voor diegene die willen wordt de tijd bijgehouden. Je kunt zelf de afstand bepalen, de trimlopen zijn minimaal 2800 meter en maximaal 14.000. Voor ieders wat wils dus. Doordat er geen wedstrijdelement is, staat gezelligheid voorop! De locatie van de start en finish zijn gelegen aan de Burgtsedreef, vlakbij ’t Kraaienest aan Tweeschaar 12. Voor €3,50 doe je al me aan de trimloop. Het is mogelijk om je in te schrijven in ‘t Kraaiennest van 10:00 tot 10:45 uur.

Er is genoeg te doen dit weekend in Breda! Kom jij dit weekend langs in Breda?

Zit er voor jou geen leuke activiteit tussen in deze Breda Weekend Guide? Bekijk dan hier alle activiteiten in de omgeving van Breda!

Fijn weekend in regio Breda!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *