Breda Weekend Guide

De zomer is in volle gang. Breda wordt druk bezocht en er worden leuke activiteiten georganiseerd.

Kasteelwandeling o.l.v. VVV-gids – vrijdag 11 augustus

Altijd al eens willen weten hoe Het Kasteel van Breda er nou echt uitziet van dichtbij? Wandel dan mee tijdens de kasteelwandeling o.l.v. een VVV-gids op vrijdag 11 augustus. Pak deze unieke kans aan, want alleen tijdens deze wandeling mag je op dit terrein komen. Het Kasteel was vroeger bewoond door de Bredase Nassau’s, nu is het de thuisbasis van de Koninklijke Militaire Academie. De wandeling vindt plaats op vrijdag 11 augustus van 14:00 tot 16:00 uur. Belangrijk! Vergeet niet je legitimatie mee te nemen! Meld je van te voren aan via info@vvvbreda.nl of bel naar 0900-5222444 (€0,25 ct per minuut). Verzamelplaats is 13:45 uur in de Willemstraat en de kosten zijn €7,95 en €6,95 voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar.

Kasteel Breda

Rommelmarkt Visio de Blauwe Kamer – zaterdag 12 augustus

Bezoek zaterdag 12 augustus tussen 13:00 en 16:00 uur de rommelmarkt voor en door bewoners van Visio de Blauwe Kamer in het Ontmoetingscentrum.  De rommelmark is gratis te bezoeken.

Visio de Blauwe Kamer

Open Dag NAC Breda – zondag 13 augustus

Aan het begin van het nieuwe voetbalseizoen organiseert NAC Breda zijn Open Dag. Tussen 12:00 en 17:00 uur kun je het stadion bezoeken en worden er veel leuke activiteiten georganiseerd. De selectie wordt gepresenteerd, doe mee aan een rondleiding en scoor een handtekening van één van je lievelingsspelers.

Nac Breda stadion

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *