Gilde de Baronie

Brrrrr.. Wat een kou hebben we weer over ons heen gehad de afgelopen dagen! Dat weerhoudt ons er niet van om weer een aantal leuke activiteiten voor jullie op te zoeken!  Loop jij al warm voor een weekendje Breda? Bekijk dan snel onze overnachtingsmogelijkheden. Graag geven we je een aantal tips om jou weekendje Breda compleet te maken.

Boogie Wonderland Rollerdisco – Valentijn editie

Kom vast in de romantische sferen tijdens de Boogie Wonderland Rollerdisco, Valentijn editie (ook voor singles!). De grote zaal van Electron wordt vrijdagavond omgetoverd tot een waar liefdesnest. Kom jij een rondje op je skates wagen? Er zijn zelfs gadgets te koop voor de single-ones waarmee een (potentiële, leuke) partner te vinden is! De DJ-booth zal deze avond beheerd worden door DJ’s the Big Eck (Mezz), Valentijn Selecter (Wir War / Disco Crust) en DJ Hustlim. Vanaf 20:00 uur start de Boogie Wonderland Rollerdisco tot 01:00 uur in Electron – Grote Hal. Een kaartje kost €5,-.

Gilde de Baronie: Kleine dingen in de Grote Kerk

Gilde de Baronie organiseert zaterdag 11 februari om 14:00 een rondleiding in de Grote Kerk van Breda, waarin aandacht wordt besteed aan de onopvallende details van het interieur. Al deze details hebben elk hun eigen verhaal. Deelname aan deze rondleiding kost €5,- per persoon en duurt ongeveer 1,5 uur. Kaartjes voor deze rondleiding zijn te koop aan de balie van de Grote Kerk.

Pannenkoeken eten bij Parkhoeve Breda Noord

De vrijwilligers van Parkhoeve Breda Noord pakken zondag 12 februari de koekenpan weer uit de kast. Van 12:00 uur tot 15:00 uur kun je voor €0,50 cent heerlijk genieten van een pannenkoek! Let wel op: bij slechte weersomstandigheden wordt het verplaatst naar een andere datum. Kom gezellig op deze zondag een pannenkoek eten bij Parkhoeve Breda Noord.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *