TOU001-125 Website Banners_nov2015_06_terras (Small)

Wat is er te doen in regio Breda komend weekend? Dat kunnen wij jou wel vertellen! We hebben een aantal leuke weekend tips voor je samengesteld in dit overzicht van de Breda Weekend Guide. Zoals gewoonlijk biedt dit overzicht activiteiten en evenementen welke aantrekkelijk zijn voor jong en oud!

Komend weekend staat er genoeg leuks het programma. We vieren natuurlijk de verjaardag van Sinterklaas, maar er is nog meer te doen. Wij hebben het allemaal weer voor je op ’n rijtje gezet…

Lekker lang winkelen – Vrijdag 04/12

Wat is er leuker dan cadeautjes inslaan terwijl de binnenstad verlicht is door sfeervolle kerstlampjes en de Grote Markt versierd is met tientallen kerstbomen? Hoi kerstgevoel! Precies de reden waarom je vrijdagavond lekker lang kunt winkelen in het centrum van Breda. Meerdere winkels houden de deuren open tot 21:00 uur ’s-Avonds. Genoeg tijd dus om nog snel je inkopen te doen. Daarna plof je gewoon lekker neer op één van de gezellige terrasjes, want ook in de winter kun je op de Grote Markt gewoon buiten zitten! Tapasbar de Markt, bijvoorbeeld, is deze winter omgetoverd tot heus winterterras compleet met enorme parasols voorzien van heaters, warme dekentjes op de stoelen en zélfs verwarmde kussens!

Ik Hou Van Holland Dinnershow @ Avenue – Vrijdag 04/12

Geniet vrijdagavond van een heerlijk 4-gangen diner terwijl je meezingt met de grootste Nederlandstalige hits uit de Hollandse popmuziek. De gezelligste theaterdinnershow is terug; de zangeres en twee zangers wachten op je in Theaterdinnersalon de Avenue om er samen met jou één groot feest van te maken. Er wordt natuurlijk gestart met het nationale volkslied, gevolgd door nummers als “Geef mij nu je Angst” en “Brabant”. Als deze ‘warming up’ erop zit, kan begonnen worden aan het feest der herkenning met hits van Jan Smit, Nick & Simon, Gerard Joling en André Hazes. Door alle teksten te projecteren ontstaat er één groot meezingfestijn.

De show start vrijdagavond om 19:30. Mocht je een last-minute cadeautje zoeken.. tickets bestel je eenvoudig online via http://bit.ly/1XsOSq8

Herman Brood Academy on Tour @ Mezz – Vrijdag 04/12

De 8e editie van de Herman Brood Academie on Tour start deze vrijdag in Poppodium Mezz in Breda. Tijdens deze tour ervaren de artiesten hoe het is een podium te betreden en genieten toeschouwers van het talent wat de Herman Brood Academie te bieden heeft!

De gehele show is opgezet en wordt begeleidt door studenten. Zo treden de studenten van de muzikantenopleiding op, verzorgen studenten van de opleiding Music Industry Professional de gehele (pre)productie en promotie van de tour en zorgen de studenten van podium/studiotechniek het licht en geluid.

Om je een idee te geven van wat je mag verwachten van deze muzikale avond; in voorgaande edities traden bands op die steeds bekender zijn geworden onder het grote publiek zoals o.a. Rondé (DWDD, Noorderslag 2015), Emil Landman (3FM), Project Bongo (Popronde) en The Brahms van De Grote Prijs van Nederland en Noorderslag 2016. Het leukste van dit alles is nog dat entree geheel gratis is!

Ontdek de talenten vrijdagavond 4 december, deuren openen om 20:00 en om 20:30 is het showtime!

Lonely Beers @ de Kleine Wereld – Zondag 06/12

Café de Kleine Wereld staat bekend om haar huiselijke sfeer, enorme gastvrijheid en bovenal om het brede assortiment aan speciaalbieren. Het gehele jaar door worden er regelmatig proeverijen, high beers en try-outs georganiseerd. En dan gebeurt het natuurlijk nog al eens dat er diverse heerlijke bieren overblijven… Daarom organiseert Café de Kleine Wereld aanstaande zondag ‘Lonely Beers’ – hun jaarlijkse opruiming van speciaalbieren. Alles mag zondag weg voor de prijs van een pilsje!

Kom lekker op tijd en geniet onder het genot van een bitterballetje van je favoriete bieren, want voor je het weet is juist jouw lievelingsbier al op, dat is uiteindelijk wel weer de bedoeling natuurlijk. Zo maakt Café de Kleine Wereld op een leuke manier weer plaats voor nieuwe bieren in 2016. Wees welkom aanstaande zondag vanaf 15:00 uur.

Fijn weekend in regio Breda!

Wil je weten wat er nog meer te doen is in Breda en omgeving?

Op bookingbrabant.nl bepaal je zelf hoe dit weekend er voor jou uit zal zien!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *