kesrst

Even toe aan ontspanning tussen alle kerstinkopen door? Plof dan lekker neer op de bank met een warme kop chocolademelk en lees onze tips voor de kerstdagen dit weekend. Enthousiast geworden na onze Breda Kerst Guide? Bekijk dan gelijk even ons aanbod!

Breda Kerst Guide

Kerstcreatieroute Princenhage – vrijdag 23 december

Loop op vrijdag 23 december langs de Kerstcreatieroute door Princenhage. Er zijn meer dan 80 prachtige kerstcreaties te bewonderen deze dag. Wil je deze route wat spannender maken voor het gezin? Doe dan mee met de puzzeltocht! De plattegrond is verkrijgbaar bij de kerststal op de Haagsemarkt. De Belgische kunstenaar Sim Cootjans heeft gezorgd voor prachtige beelden in de kerststal. Kom gezellig langs tussen 09:00 uur en 21:00 uur. Dit evenement is geheel gratis te bezoeken.

WinterWonderBeek – gehele weekend

Ben je dit weekend in de buurt van Prinsenbeek? Vergeet dan niet je schaatsen mee te nemen! Tot en met 5 januari kun je gezellig schaatsen op de Markt van Prinsenbeek. Voor jong en oud zijn er activiteiten georganiseerd. Bekijk hier de actuele openingstijden en prijzen van de schaatsbaan gedurende de kerstvakantie.

Winterland Breda – gehele weekend

Winterland Breda is al een week in volle gang! Wat een gezellige sfeer brengt dit evenement met zich mee. Begin dit weekend met een rondje over het Winter Parc, in het Valkenberg Park. Drink hier een lekker glaasje glühwein of ga op zoek naar andere winterse lekkernijen. Neem de kids mee en ga van de roetsjbaan op de Havermarkt, plezier gegarandeerd! Of ga je liever richting de Haven van Breda om de schaatsbaan te trotseren? Er is weer van alles te beleven dit weekend! Goed nieuws: Winterland Breda blijft staan tot en met 8 januari! Wat een heerlijk vooruitzicht.

Voor nu wenst Booking Brabant u een heerlijk Kerstweekend vol gezelligheid!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *