Je zal je nooit vervelen in de regio Breda, want er is voor iedereen altijd wel iets te doen. Ga bijvoorbeeld een heerlijke dagje winkelen in Breda, waar grote ketens en schattige boetiekjes het straatbeeld bepalen. Sla ook zeker de “Winkelste straat van Breda”, de Veemarktstraat, niet over! Hier vind je vele speciaalzaken waar de winkelier je graag persoonlijk helpt met het maken van de beste keuze.

Ben je niet zo van het winkelen, maar wil je wel graag de binnenstad van Breda op een unieke manier bekijken? Ook hier zijn talloze opties voor! Maak bijvoorbeeld met een bijzondere stadswandeling met een echte Bredakenner. Op deze manier leer je de leukste feitjes, hoor je de meest bijzondere verhalen en dompel je je volledig onder in de Bredase historie.

Geen zin om te wandelen? Ontdek Breda dan vanaf het water! Je kan een bootje met een groep huren of gezellig aansluiten bij andere passagiers. Als je met een vriendengroep of op bedrijfsuitje bent, is het een aanrader om een barbecue-boot te huren tijdens de zomermaanden. Geniet van alle pracht en praal die Breda te bieden heeft vanaf het water, onder het genot van een heerlijke hamburger.

Voor de echte natuurliefhebber heeft de regio Breda ook erg veel te bieden. Wandel door de mooiste natuurgebieden of huur een fiets bij een van de Bredase fietsverhuurders. Ook zijn er vele andere sportieve activiteiten die in en rondom Breda beoefend kunnen worden. Zo kan je bijvoorbeeld op meerdere locaties genieten van de rust van de golfbaan of een sportief bedrijfsuitje organiseren bij één van de evenementenlocaties.

In de zomer is een dagje zwemmen bij bijvoorbeeld de Galderse Meren ook een echte aanrader! Uiteraard zijn er ook meerdere zwembaden te vinden in Breda.

Hou je van meer actie? Dan heeft de regio Breda ook zeker wat te bieden! Speel bijvoorbeeld een spelletje paintball of ga een dagje skiën in Rucphen. Hou je van echt extreem? Dan is een indoor skydive in Roosendaal iets wat je zeker niet moet missen.

Kortom, in regio Breda is voor iedereen wel iets te doen. Waar u ook van houdt en waar u ook naar op zoek bent; in Breda ben je op de juiste plek!


Overnachten in de regio Breda? Bekijk de beschikbaarheid en tarieven van de accommodaties. Reserveren doe je direct online!