Op de Grote Markt van Breda opent in april 2015 Barista Café. De zevende vestiging van de Barista Café keten opent volgende maand de deuren van het lang leegstaande pand naast ’t Hart van Breda. De koffiezaak krijgt 50 zitplaatsen en een terras, dat terras zal zich naast het terras van Het Voske bevinden. Eigenaar Ramon Klaus vertelt aan Smakelijk Breda dat hij enkele jaren geleden geïnspireerd is geraakt door een vakantie in Australië waar hij een hoop leuke koffiezaakjes tegenkwam. Uiteindelijk is hij in contact gekomen met de eigenaar van Barista Café, aldus Smakelijk Breda.

Bij Barista Café kun je ook terecht voor een lekker ontbijt, lunch, high tea en high wine. Tijdens de lunch kan men kiezen uit zes verschillende soorten brood, welke belegd kunnen worden met o.a. carpaccio, huisgemaakte tonijnsalade of biologische brie. Daarnaast zijn er diverse maaltijdsalades en Barista clubsandwiches. Maar ook lekkernijen als brownies, cupcakes en cake zullen op de kaart van Barista Café niet ontbreken.

Barista Café zal geopend zijn tussen 09:00 en 18:00, met een sluitingstijd van 22:00 op koopavonden. Bij mooi weer en een goedgevuld terras zegt de eigenaar langer open te kunnen blijven.

Bron: smakelijkbreda.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *